lauantai 14. huhtikuuta 2018

Kreationistien ennusteita, jotka pitivät paikkansa

Evoluutiolle ei löydy tieteellisiä todisteita

http://blog.drwile.com/category/confirmed-creationist-predictions/

Ko. sivulle on koottu ennusteita, joita tunnetut kreationistit ovat laatineet evolutionistien pseudotieteellisistä väitteistä. Listalta löytyvät mm.

1. Sokea luolakala. Kreationistit ovat olleet sitä mieltä, että satunnaisilla mutaatioilla ja valinnalla ei ole mitään tekemistä luolakalan silmien häviämisessä. Olimme oikeassa. Silmien häviäminen johtuu epigeneettisestä säätelystä, joka tapahtuu nopeasti. Evolutionistien tarinat miljoonista vuosista ovat naurettavaa pseudotiedettä. 


2. Fisherin teoreema. Evolutionistit väittävät, että satunnaiset mutaatiot ja valinta saa aikaan evoluutiota. Kreationistit ovat erityisesti John Sanfordin tutkimusten viitoittamana olleet sitä mieltä, että geneettiset mutaatiot aiheuttavat tyypillisesti geneettistä rappeutumista, sairauksia ja sukupuuttoa. Sanfordin tutkimukset ovat osoittaneet, että jokaista mahdollista positiivista mutaatiota kohden syntyy n. 10000 haitallista mutaatiota. Kreationistit olivat jälleen oikeassa.

3. Roska-DNA-teoria. Evolutionistit väittivät vuosikymmeniä, että n. 98% ihmisen DNA:sta on evolutiivista roskaa. Kreationistit ovat aina olleet sitä mieltä, että ylivoimaisesti suurin osa DNA:sta on merkityksellistä ja tärkeää. Tänä päivänä jokainen voi nauraa evolutionistien typerille väitteille.

4. Lenskin bakteerikokeet. Richard Lenskin v. 1988 aloittamien bakteerikokeiden oli tarkoitus todistaa evoluutiota tapahtuvan. Tänään, yli 65000 bakteerisukupolven jälkeen tiedämme, ettei mitään evoluutiota ole tapahtunut. Ominaisuuksien menettämistä ja rappeutumista on kylläkin tapahtunut ja paljon. Evolutionistien parhaaksi yritykseksi jäi se, että E. Coli kykeni hyödyntämään sitraattia hapellisissa olosuhteissa. Myöhemmin on selvinnyt, että tämäkin adaptiivinen muutos perustui olemassaolevan biologisen informaation uudelleenjärjestelyyn.

5. Ihmisen silmä on evolutionistien mukaan huonosti 'suunniteltu'. Evoluutiobiologit luulivat, että fotonien tulisi kulkea useiden kerrosten läpi ennen kuin ne saavuttavat sauva- ja tappisolut. Nykyään tiedetään, että näin ei ole, vaan ns. Mullerin solut keräävät fotoneja ja ohjaavat sauva- ja tappisolujen toimintaa. Myöhemmin tutkimus on myöntänyt silmän verkkokalvon optimaalisen rakenteen. Tässäkin kreationistit olivat oikeassa.

6. Dinosaurusten luiden ajoitus. Kreationistit teetättivät tutkimuksen useille dinosaurusten luista otetuille näytteille. Raportin mukaan luiden ikä vaihteli 24 tuhannesta vuodesta 35 tuhanteen vuoteen. Kaikissa näytteissä oli runsaasti C-14 hiili-isotooppia. Kun raportti esiteltiin eräässä tiedesymposiumissa, raivostuivat symposiumin vetäjät ja poistattivat tutkimuksen abstraktin symposiumin nettisivuilta. Näin toimii evoluutioteoria. Totuus kielletään.

7. Umpilisäke ym. evolutionistien harhaluulot surkastuneista elimistä. Evolutionistien mukaan ihmisessä on ns. evolutiivisia surkastumia. Kreationistit ovat aina olleet sitä mieltä, että jokaisella elimellä on oma tärkeä tehtävänsä. Nykytiede on vahvistanut, että tässäkin asiassa kreationistit olivat oikeassa.

Me kreationistit olemme aina olleet myös sitä mieltä, että evoluutiolle ei ole mekanismia. Ja tässäkin asiassa olemme oikeassa. Kaikki eliöissä tapahtuva muutos perustuu olemassaolevan biologisen informaation epigeneettiseen säätelyyn TAI informaation vähittäiseen mutta väistämättömään rappeutumiseen. Älkää eksykö, hyvät ihmiset.